A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Новий шкільний автобус

     18 січня 2022 року на подвір’ї Концівського ліцею учні та колектив закладу зустрічали новий шкільний автобус.

13:46 19.01.2022

Новорічне свято у Розівському ДНЗ

Новий Рік- одне з найпопулярніших календарних свят. Цей день протягом століть щорічно відзначають, знають, люблять і чекають діти. "Новорічний карнавал " відбувся  23.12. в Розівському ДНЗ. Підготувала свято музичний керівник  Зубко Г. І. Вихованці старшої групи  старанно готувались до свята: розповідали вірші, співали пісні, водили хороводи, танцювали та розважалися. За свої старання всі вони отримали велике задоволення,радість,відчуття справжнього новорічного свята та солодкі подарунки.

11:19 28.12.2021

Новорічне свято у Коритнянському ЗДО

Через гори, через ліс Дід Мороз ялинку ніс. Намагався не трусити, Щоб голки не розгубити. І яка ж вона чудова – Уся сяє та блищить! У гірляндах кольорових Серед залу в нас стоїть! Хай же рік новий приносить Все, що бажане всіма, Те, що кожен з нас попросить, Те, чого іще й нема! І Снігуронька маленька Закружляла серед всіх – Щастям сповниться серденько, Залунає срібний сміх!

11:15 28.12.2021

Подарунок від Генерального консульства Угорщини в м.Ужгород для Холмківської гімназії

16 грудня 2021 року в Холмківській гімназії відбулося урочисте вручення інтерактивної дошки, придбаної відділом освіти за кошти Генерального Консульства Угорщини в м. Ужгород. На урочистості були присутні голова Холмківської громади Тетяна Вачиля, консул Угорщини Корош Атілла,  працівник Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород Марчак Ласло, в.о. начальника відділу освіти Павло Сливка, директор Холмківської гімназії Еріка Комоні, вчителі та учні Холмківської гімназії.

09:22 22.12.2021

Вхід для адміністратора