A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Допомагаємо разом!

Дата: 07.07.2022 09:45
Кількість переглядів: 290

   

   Війна триває вже понад 130 днів. На жаль, залишається багато населених пунктів, які перебувають в зоні бойових дій або окуповані ворогом. Але зусиллями ЗСУ на сході та півдні нашої Батьківщини частину окупованих населених пунктів було звільнено. Тому, багато вимушених переселенців, що проживали в закладах освіти громади, мали змогу повернутись додому.
   Протягом червня з пунктів тимчасового розміщення ВПО Холмківської громади виїхали та повернулись в свої рідні домівки понад 70 осіб. Внаслідок цього, зменшилась і кількість пунктів тимчасового перебування, в яких вони проживали. На сьогоднішній день в Концівському ліцеї перебувають ще 46 осіб, які потребують нашої допомоги, адже залишаються ті, чиє помешкання знаходиться в зоні бойових дій або зруйноване. 
   Завдяки допомозі в сумі 210 800 грн, яка надійшла від ГО "Центр громадянських ініціатив "Донбас", донором якої є організація "Європейський обмін" (м. Берлін, Федеративна Республіка Німеччина), в нас з’явилась можливість урізноманітнити меню, додавши в раціон вимушених переселенців більше м’ясних та молочних продуктів, сезонних овочів та фруктів, солодощів тощо.
  Холмківською сільською радою, відділом освіти, у співпраці з ГО "Центр громадянських ініціатив "Донбас" і надалі робитиметься все можливе, щоб вимушені переселенці були
забезпечені всім необхідним, зокрема, смачним триразовим харчуванням  та відчували себе комфортно.


« повернутися

Вхід для адміністратора