A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

День святого Миколая в Розівському ДНЗ

Сьогодні в Розівському ДНЗ до кожної вікової групи завітав св. Миколай. Зокрема, старша група Сонечко, традиційно,  кожного року святкує це свято. Свято проводилось у формі тематичного заняття на якому діти ознайомились з традиціями святкування цього свята, з образом св. Миколая; формували у дітей мотивації до слухняності,милосердя; уміння дарувати доброту, повагу рідним та ближнім людям. Дошкільнята отримали від заняття позитивні емоції ,веселий та гарний настрій, а головне отримали радість від щедрих подарунків та від власної гри.

13:02 17.12.2021

Тиждень Толерантності у Коритнянському ЗДО

                Готуючись до Тижня Толерантності та під час його проведення педагогічний колектив Коритнянського ЗДО працював над тим, щоб пояснити дітям, що таке толерантність, закріпити цю інформацію та урізноманітнити освітній процес.

13:49 15.12.2021

Звіт про матеріально-технічне забезпечення Сторожницького ліцею за 2021р.

У  2021 н.р. для покращення матеріально-технічної бази та покращення естетичного оформлення навчальних приміщень було проведено косметичний ремонт у приміщеннях  10 класу, 2 класу, кабінету директора. Зроблено санітарний ремонт підсобних приміщень їдальні, вбиралень. 

12:56 15.12.2021

У світі казки

У Розівському ДНЗ дітки поринули у світ казки. Вихованці молодшої групи  "Веселка" разом з вихователем Наговською Н.М. інсценізували казку "Теремок". Така діяльність  вчить малят емоційно сприймати зміст казки, запам'ятовувати дійових осіб та послідовність дій, розвивати інтонаційну виразність та імітаційні здібності, виховувати почуття дружби, взаєморозуміння, доброту.

12:39 15.12.2021

Вхід для адміністратора