A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Вчимося демократії

10 грудня відзначається Міжнародний день прав людини. Традиційно на уроках правознавства та громадянської освіти проводяться просвітницькі акції, спрямовані на усвідомлення та вивчення   демократичних процесів у державі. Вчитель історії Сторожницького ліцею Ласько Надія Федорівна провела інтегрований урок - гру «Вибори сільського голови»  з учнями 9 та 10 класу. Оскільки мова йшла про місцеве самоврядування та можливості громади впливати на  органи влади, вчителька запросила на урок старосту села Сторожниця Івана Степановича Слов'яна.

13:42 10.12.2021

Домашнє насильство: попередити, виявити та протидіяти

“Домашнє насильство: попередити, виявити та протидіяти” - під такою назвою 30 листопада 2021 року на базі Шишлівського ліцею відбувся тренінг для керівників, заступників директорів та психологів усіх закладів освіти Холмківської громади. Захід був організований відділом освіти Холмківської сільської ради та Закарпатським обласним центром соціально-психологічної допомоги. Зважаючи на актуальність проблеми домашнього насильства в сучасному суспільстві, 8-ми годинна програма тренінгу була дуже насиченою та змістовною. Тренери-фахівчині кризового центру Тетятна Хорошилова та Вікторія Симулик, використовуючи різні форми роботи:

08:36 02.12.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

 25 листопада в закладах освіти Холмківської сільської ради стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

14:04 26.11.2021

Олімпіада з інформатики

26 листопада відбувся ІІ етап олімпіади з інформатики, який  проводився в один тур, тривалістю 4 астрономічні години. Форма проведення олімпіади- машинний або безмашинний тур, завдання сформульовано для їх практичної реалізації за машинним варіантом: умова задачі, приклад вхідних та вихідних даних.

13:53 26.11.2021

Місяць цифрової грамотності

За ініціативи Міністерства цифрової трансформації в межах проекту "Дія. Цифрова освіта"  з 1 по ЗО листопада 2021 року триває масштабна інформаційна кампанія „Місяць цифрової грамотності".  Проект охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта" з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

13:04 25.11.2021

Олімпіада з хімії

24 листопада змагалися юні хіміки закладів загальної середньої освіти Холмківської сільської ради. У ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії взяли участь 8 учнів.

12:00 25.11.2021

Професійна підтримка педагогів Холмківської громади

Супервізія - це інструмент професійної підтримки та розвитку педагогів в умовах НУШ. За запитом колективу Холмківської гімназії сертифіковані супервізори Юрчук Вікторія Тиборівна і Дацюк Оксана Володимирівна провели по одному наставницькоу циклу за груповою формою, котра передбачала збір та аналіз інформації з системи роботи школи під час дистанційного навчання і тренінгові заняття щодо використання можливостей сервісів Padlet та Classroom при проведенні онлайн - уроків.

08:11 25.11.2021

Вхід для адміністратора