A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

День працівників освіти 2022

Професійне свято сьогодні відзначають освітяни Холмківської громади. Урочистий концерт до Дня працівника освіти відбувся у Сторожницькому будинку культури.

11:18 30.09.2022

З Днем працівника дошкільної освіти!

Щороку 27 вересня в Україні відзначають День працівника дошкільної освіти. Це свято кожен працівник дошкілля відчуває по особливому. З кожним днем ми вчимося у дітей бути щасливими просто так - сміятися щиро і дзвінко, мріяти красиво і весело, вірити в чудеса і власними руками їх здійснювати.

15:40 27.09.2022

Відпочинок та оздоровлення вихованців Розівського ЗДО в санаторії "Малятко"

З 29 серпня по 11 вересня 24 вихованців Розівського закладу дошкільної освіти оздоровлювались, відпочивали та проходили реабілітацію у санаторії "Малятко". Діти під контролем лікарів та медичного персоналу проходили лікувально-профілактичні процедури: масаж, лікувальну фізкультуру, кисневі коктейлі, фізпроцедури  тощо. Педагоги закладу та працівники санаторію організували вихованцям додатковий відпочинок - рухливі ігри та розваги на ігрових майданчиках. Кухарі санаторію готували надзвичайно смачні страви для дітей. Відділом освіти Холмківської сільської ради був організований щоденний підвіз вихованців шкільним автобусом під супроводом працівників ЗДО.

10:51 14.09.2022

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Зі святом! З Днем Незалежності України! Від усього серця бажаємо Вам, щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині. А державні атрибути нехай надалі вселяють в серце кожного українця гордість та спонукають на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

11:07 24.08.2022

Вхід для адміністратора