A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Відкриття Інклюзивно-ресурсного центру: крок до гармонійного розвитку Холмківської громади у світі рівних можливостей

У сучасному світі, де різноманітність і включеність вважаються звичайними ключовими цінностями, необхідно розвивати інфраструктуру, спрямовану на підтримку всіх членів суспільства, незалежно від їхніх особливостей та обмежень. У цьому контексті велике значення мають інклюзивно-ресурсні центри, які надають підтримку дітям з особливими потребами.

15:16 01.12.2023

Змагання юних мовознавців

10 листопада Сторожницький ліцей гостинно зустрів учасників ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т. Шевченка. З вітальним словом виступила заступниця начальника відділу освіти Холмківської сільської ради Олена Ганич, побажавши учням натхнення, креативності в творчих роботах. Відмітила, що захід сприяє утвердженню державного статусу української мови, піднесенню її престижу серед молоді та вихованню поваги до культури і традицій українського народу.

09:01 13.11.2023

Інвестиція в освіту – учні Холмківської громади отримали шкільний автобус

Шишлівський ліцей отримав подарунок, який став джерелом радості для всієї шкільної спільноти. Завдяки спільним зусиллям Холмківської сільської ради та департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА ліцей отримав шкільний автобус на умовах співфінансування: 50% вартості профінансовано з державного бюджету та 50% коштів залучено з бюджету сільської ради. Це значуща інвестиція в освіту та забезпечення безпечного та комфортного транспорту для учнів.

13:09 02.11.2023

За чисте майбутнє!

Сьогодні відчуття відповідальності за наше навколишнє середовище важливо як ніколи. Щоб забезпечити збереження природи та здорового життя на Землі для майбутніх поколінь, потрібно починати з освіти. Так само, як ми навчаємо дітей математиці та літературі, важливо навчати їх берегти навколишнє середовище. Саме тому учні та вихованці закладів освіти Холмківської громади з 12 по 16 вересня 2023 року долучились до проведення обласного екомарафону приуроченого до Всесвітнього дня прибирання. 

16:24 20.09.2023

Серпнева конференція 2023

    Напередодні нового навчального року педагоги Холмківської громади зустрілися на традиційній серпневій конференції.

09:14 31.08.2023

Літній відпочинок у таборі «Водограй»

З 15 по 28 серпня 2023 року, 47 учнів закладів загальної середньої освіти громади мали змогу відпочити в дитячому оздоровчому таборі «Водограй», який розташований у селищі Чинадійово. Табір працював з 15 по 28 серпня 2023 року.

08:52 31.08.2023

Вхід для адміністратора