A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Олімпіада з географії

11 листопада 2021 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. 

14:49 11.11.2021

День української писемності та мови

9 листопада у  День української писемності та мови в закладах освіти Холмківської сільської ради було проведено низку тематичних заходів. Учні та вчителі долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. 

15:47 10.11.2021

Олімпіада з англійської мови

8 листопада 2021 року стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Першими змагаються юні знавці англійської мови закладів загальної середньої освіти Холмківської сільської ради. Бажаємо успіхів і хай переможуть найкращі!

12:26 08.11.2021

Супервізія у школі

У відповідності  наказом МОН України від 18.10.2019 р. № 1313 «Деякі питання організації та проведення супервізії» Закарпатський обласний інститут післядипломної освіти спільно з Українським інститутом розвитку освіти  підготували за спеціальною тренінговою програмою  регіональних супервізорів з числа педагогів, які вже залучені до Нової української школи, впроваджують сучасні методики і практики навчання учнів. 

08:45 08.11.2021

Учні Концівського ліцею вибороли 2 та 3 призові місця в обласних відкритих традиційних змаганнях ЗЦТКЕСУМ „Кубок Костянтина Саса – 2021”

Учні Концівського ліцею Семанчик Юлія та Жига Євгенія, учасники гуртка «Юні туристи краєзнавці» (керівник Малетич В.П.) вибороли 2 та 3 призові місця в обласних відкритих традиційних змаганнях ЗЦТКЕСУМ „Кубок Костянтина Саса – 2021” зі спортивного орієнтування, присвячених Дню захисників України та пам'яті Саса К.Ф., які відбулися 28 жовтня 2021 року в с.Оноківці, дитячий табір «Вогник». Юні спортсмени–орієнтувальники отримали насолоду від суперництва на цікавих дистанціях лісового стадіону Оноківців, спілкування один з одним, були пронизані духом здорового способу життя та дбайливого ставлення до природи! Вітаємо наших переможців та бажаємо їм успіхів у майбутньому!!!

12:04 29.10.2021

Онлайн-заняття Євроклубу "Правила безпечного інтернету. Кібербулінг."

28 вересня  учні Сторожницького та Концівського ліцеїв   продовжили роботу у Всеукраїнському проєкті Євроклубів. Темою чергового онлайн-заняття були «Правила безпечного інтернету. Кібербулінг: передумови, виявлення, превенція».  Викладач Житомирського інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор  соціології, професор Олена Дікова-Фаворська розповіла учням цікаві факти з власногої педагогічної практики, ознайомилила із поняттям кібербулінгу, його ознаками та методами виявлення і запобігання. Традиційно команди школярів отримали домашнє завдання, яке виконуватимуть разом з наставниками - Ласько Надією та Опаленик Вікторією.

08:36 29.09.2021

Діти повинні жити у світі краси, творчості, фантазії, малюнку

В. Сухомлинський зазначав: «Кожна дитина не тільки сприймає, але й малює, творить, створює. Те, як дитина бачить світ, - є своєрідною художньою творчістю. Образ, шо сприйняла й одночасно створила дитина, несе в собі яскраве емоційне забарвлення. Діти переживають бурхливу радість, сприймаючи образи навколишнього світу і додаючи до них що-небудь з фантазії. Емоційна насиченість сприйняття – це духовний заряд духовної творчості.»

16:25 28.09.2021

Вхід для адміністратора