A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

З днем збройних сил України

Дата: 06.12.2021 11:45
Кількість переглядів: 261

Сьогодні вітаємо усіх військовослужбовців України. Ви  - наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

Наперододні свята - 3 грудня, учні Сторожницького ліцею разом з  вчителем ЗУ Борноволоковим М.О. та педагогом-організатором Ласько Н.Ф. відвідали військову частину -  15 гірсько-штурмовий батальйон.

Учням провели  цікаву екскурсію по території військової частини  молоді офіцери, лейтенанти Кусяк Андрій Михайлович та Комарницький Марко Всеволодович.  Вони показували та розповідали  про те, чому потрібно добре володіти зброєю,  як стати хорошим військовим та як вступити на  службу за контрактом. Учні жваво розпитували про все побачене, приміряли військове спорядження та вчилися правильно  тримати зброю. Також учні побачили макети бойових мін та снарядів, які бійці привезли із зони ООС. Особливу увагу викликала меморіальна дошка з портретами бійців 128 бригади, які загинули на Сході України.


« повернутися

Вхід для адміністратора