A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Продовжуємо підтримувати

Дата: 08.08.2022 09:25
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Ось і минув другий літній місяць. Холмківська громада продовжує приймати внутрішньо переміщених осіб у комунальних закладах освіти та забезпечувати прихистком, харчуванням людей, що через збройну агресію російської федерації залишилися без даху над головою. А також тих, чия домівка опинилися у зоні ведення бойових дій.

З плином часу театр бойових дій розмістився переважно на східних та південних територіях нашої держави. Тому деякі внутрішньо переміщені особи, чиї рідні регіони почали відновлюватися, мали змогу повернутися додому.

Сьогодні на території громади функціонують 1 пункт розміщення ВПО –це Концівський ліцей. Внутрішньо переміщені особи, що розміщені в ньому, забезпечені щоденним триразовим гарячим харчуванням, а завдяки співпраці з благодійними фондами - засобами гігієни, одягом тощо.

Вже 3 місяці поспіль Холмківська громада співпрацює з Громадською організацією "Центр громадянських ініціатив "Донбас", донором якої є організація "Європейський обмін"  м. Берлін, Федеративна Республіка Німеччина.

Основні завдання співпраці: фінансова підтримка для забезпечення повноцінного харчування, здійснення психологічного супроводу людей, що проживають в комунальних закладах освіти  нашої  громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора