A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Фасилітація освітніх технологій у дії

Сьогодні на Ужгородщині, а саме у смт. Великий Березний, відбулася неординарна освітянська подія - (не) конференція міні-EdCamp Velykyi Bereznyi "Фасилітація освітніх технологій у дії". Серед понад 170 учасників з різних куточків України та Закарпаття були і представники Холмківської громади: в.о.заступника начальника відділу освіти Ганич О.В., в.о.головного спеціаліста Шкриба В.С. та педагог-організатор Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ласько Н.Ф. Насичена програма (не) конференції, інтерактивний формат проведення, креативні, досвідчені, цікаві експерти та експертки, широкий вибір тем на експертних панелях - все це забезпечило максимальний позитивний ефект обміну досвідом. Так званий "довгий хвіст" EdCamp, реалізація нових ідей, співробітництво та партнерство з новими колегами, неформальне підвищення кваліфікації - основний результат таких подій. Дякуємо Великоберезнянському ЦПРП та його керівниці Савко Оксані Володимирівні  за запрошення та високий рівень організації (не) конференції міні-EdCamp Velykyi Bereznyi.

18:28 04.06.2021

З Міжнародним днем захисту дітей!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Сьогодні у всіх закладах дошкільної освіти Холмківської сільської ради  проводилися заходи з відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Зокрема, вихователі разом з дітками  підготували святкові танцювальні та вокальні номери, провели флешмоби, естафети та ігри.

16:25 01.06.2021

Щастя всім дітям на Землі!

"Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому бажаємо  вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів."

16:20 31.05.2021

Підтримуймо один одного!

"Підтримуймо один одного!" під таким девізом відбулася акція по збору продуктів харчування та засобів гігієни для одиноких людей та людей з особливими потребами. Всі зібрані продукти передані волонтерам у ГО "Віра, надія, любов", а також педагоги з  учнями відвідали 8 осіб, які проживають на території нашого села. 

11:39 28.05.2021

Відбулося засідання колегії відділу освіти Холмківської сільської ради

Відповідно до плану роботи відділу освіти, 26 травня 2021 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти Холмківської сільської ради. На порядок денний було винесено такі питання:  1.    Про стан організації в закладах загальної середньої освіти гурткової роботи. 2.    Про стан охоплення дошкільною освітою дітей відповідного віку, що проживають на території Холмківської сільської ради. Також було розглянуто ряд поточних питань щодо роботи закладів освіти: -    Про організацію свята з нагоди Міжнародного дня захисту дітей; -    Про оздоровлення учнів ЗЗСО; -    Про електронну реєстрацію у заклади дошкільної освіти Холмківської ТГ; -    Про роботу офіційних веб-сайтів закладів дошкільної освіти; -    Про вакцинацію працівників закладів освіти. З питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

16:26 26.05.2021

«Посади квітку дбайливими руками – хай розквітне наш садок разом з нами»

25 травня 2021 р у Шишлівському ДНЗ відбулася акція «Посади квітку дбайливими руками – хай розквітне наш садок разом з нами», під час якої працівники закладу разом з вихованцями займалися озелененням та благоустроєм території садочка.

08:31 25.05.2021

День вишиванки провели і в Шишлівському ОЗЗСО I-III ступенів

20 травня 2021 року Україна відзначала День вишиванки.  Учні та вчителі Шишлівського ОЗЗСО I-III ступенів приєднались до цього свята  української культури і традицій. Школа замайоріла від  розмаїття вишиванок різних кольорів, візерунків, форматів.       День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів. День Вишиванки завжди був яскравим, життєдайним та улюбленим святом мільйонів українців.

11:11 20.05.2021

Вхід для адміністратора