A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

НОВИНИ

Еко-челендж "Мої пухнасті друзі"

Розівський ЗДО прийняв участь в еко-челенджі "Наші пухнасті друзі''. Вихованці молодшої, середньої та старшої групи вчилися доброзичливості, сердечності, взаєморозуміння та взаємоповаги, виявляли любов і чуйність до тварин, закріплювали поняття про те, що тварини вимагають до себе дбайливого та доброго ставлення. Вихователі формували у дітей гуманне ставлення до тварин та навички правильного відношення та поводження з ними.

11:20 09.10.2023

Заняття з психологом

У Розівському ЗДО практичний психолог провів розвивальну роботу з вихованцями. Зокрема, 4 жовтня у закладі було проведено розвивальне заняття, на якому дітки мали змогу краще пізнати світ емоцій. Вони побачили чим відрізняються позитивні емоції від негативних, та як можна втішити один одного сказавши добрі слова або компліменти. На занятті всі отримали масу емоцій та незабутніх вражень

11:28 04.10.2023

Щоденні розваги на свіжому повітрі

Найменші вихованці Розівського ЗДО цікаво, весело та рухливо проводять час на прогулянці. Малюки полюбляють активний відпочинок, адже рух - це життя! З великим задоволенням дітки граються в рухливі ігри, бо гра є провідним видом діяльності дитини, який характеризується швидким переключенням уваги, фантазуванням, спонтанністю, зміною дій, розвитком мовлення та неординарністю мислення.

11:37 27.09.2023

Міжнародний День миру

Сьогодні, 21 вересня, дітки Розівського ЗДО відзначали Міжнародний День миру. Заняття було спрямоване на виховання у дітей почуття любові до своєї Батьківщини, шанобливого ставлення до захисників Вітчизни, викликати почуття гордості за свою країну, за українську армію, яка боронить мир і незалежність України.

11:42 21.09.2023

Вхід для адміністратора