A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

DOCENDO DISCIMUS , або, НАВЧАЮЧИСЬ, ВЧИМОСЯ!

Дата: 08.10.2024 08:58
Кількість переглядів: 47

Із 29 вересня по 3 жовтня 2024 в м. Братиславі (СР) проходив третій семінар у межах програми «Ментори та менторки, в школи України!», у якому взяли участь педагоги Холмківської громади
Захід був організований Центром європейської політики (CEP, Братислава, СР) та Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти у співпраці з Міністерством освіти, досліджень, розвитку та молоді СР  за фінансової підтримки представництва Фонду Конрада Аденауера в СР.
Під час семінару спільно працювали над питаннями формувального оцінювання, обговоривши  його принципи, стратегії, інструменти та техніки. Учасники відвідали і ознайомилися із діяльністю Регіонального центру підтримки розвитку вчителів у м. Трнава та особливостями роботи менторів (наставників) у закладах освіти Словаччини( Súkromná škola Besst v Trnave).
Зустріч учителів-менторів України і Словаччини стала важливою подією для обміну досвідом у сфері освіти. Учасники семінару обговорили актуальні питання освітнього процесу, педагогічні методики та інновації.
Завершилася подія  намірами продовжити співпрацю, що стане основою для подальших ініціатив і освітніх проєктів між Україною і Словаччиною.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора