A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Свято випускника-2024

Дата: 21.06.2024 19:44
Кількість переглядів: 87

Сьогодні, 21 червня, у Сторожницькому будинку культури було радісно і сумно водночас, адже стіни закладів освіти Холмківської громади залишають вони - випускники  2024 року

Свідоцтва про повну загальну середню освіту випускникам урочисто вручили Тетяна Вачиля - голова Холмківської сільської ради та Павло Сливка - начальник відділу освіти. 

Фото без описуОсобливою увагою виділені найуспішніші випускники, які були нагородженні золотими та срібними медалями, та учні 9-х класів, які отримали свідоцтва про базову середню освіту з відзнакою. 

Фото без описуВарто відзначити, що на святі були присутні переможці обласних етапів олімпіад та конкурсів у 2023-2024 навчальному році. Заступниця начальника відділу освіти Олена Ганич вручила учням та випускникам 21 сертифікат на отримання грошової винагороди у розмірі від 2000 до 8000 гривень, відповідно до програми «Обдаровані діти» , яка реалізується у нашій громаді вже третій рік. 

Фото без опису

Також з метою підтримки та професійного розвитку молодих спеціалістів,  стимулювання таких фахівців до роботи у наших закладах освіти, фінансову підтримку у розмірі 50 000 гривень отримали 29 педагогічних працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Холмківської громади. 

Фото без опису

Випускники Коритнянського та Шишлівського ліцеїв вразили присутніх особливим танцем - прощальним шкільним вальсом, а учні Сторожницького та Концівського ліцеїв здивували співочими талантами. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

І найголовніше - це подяка тим, завдяки кому ми змогли здійснити задумане. Слова вдячності Захисникам та Захисницям України лунали не тільки під час свята, вони лунають  кожної секунди у наших серцях. Програма розпочалася із вшанування памʼяті тих, хто поклав своє життя за мирне небо для нас та наших дітей.

Фото без опису

Вітаємо наших випускників  з досягненнями та бажаємо їм успіхів у своїх майбутніх починаннях. Нехай знання та досвід, здобуті у стінах наших закладів освіти стануть міцною основою для великих звершень ! Віримо у вас!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора