A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Проведено засідання команди психолого-педагогічного супроводу дитини у Шишлівському ліцеї.

Дата: 17.05.2024 13:36
Кількість переглядів: 31

Одна з важливих умов впровадження інклюзивного навчання у закладі освіти є організація професійного співробітництва команди психолого-педагогічного супроводу, результатом якого має стати освітнє середовище, максимально сприятливе для різнобічного розвитку всіх вихованців,в тому числі й дітей з особливими освітніми потребами. Визначальним у забезпеченні інклюзивної освіти є поняття додаткової підтримки або додаткових ресурсів, які можуть охоплювати людські, матеріальні та фінансові ресурси у нашому закладі-це підтримка @Інклюзивно-ресурсний центр Холмківської сільської ради.

Також передумовою у забезпеченні ефективності навчання дитини з особливими освітніми потребами є індивідуалізація освітнього процесу з урахуванням її індивідуальних потреб і можливостей, здібностей та інтересів, що забезпечується шляхом розробки індивідуальної програми розвитку. Саме з цього приводу сьогодні було Проведено засідання команди психолого-педагогічного супроводу дитини у Шишлівському ліцеї.

Разом з в.о директорки Інклюзивно-ресурсного центру Холмківської сільської ради були обговорені питання щодо розробки та реалізації Індивідуальної програми розвитку дитини, визначені шляхи ефективної взаємодії усіх учасників навчального процесу.

Дякуємо за співпрацю та підтримку,рухаємося вперед!


« повернутися

Вхід для адміністратора