A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Проведено засідання команди психолого-педагогічного супроводу дитини у Шишлівському ліцеї.

Дата: 17.05.2024 13:36
Кількість переглядів: 42

Одна з важливих умов впровадження інклюзивного навчання у закладі освіти є організація професійного співробітництва команди психолого-педагогічного супроводу, результатом якого має стати освітнє середовище, максимально сприятливе для різнобічного розвитку всіх вихованців,в тому числі й дітей з особливими освітніми потребами. Визначальним у забезпеченні інклюзивної освіти є поняття додаткової підтримки або додаткових ресурсів, які можуть охоплювати людські, матеріальні та фінансові ресурси у нашому закладі-це підтримка @Інклюзивно-ресурсний центр Холмківської сільської ради.

Також передумовою у забезпеченні ефективності навчання дитини з особливими освітніми потребами є індивідуалізація освітнього процесу з урахуванням її індивідуальних потреб і можливостей, здібностей та інтересів, що забезпечується шляхом розробки індивідуальної програми розвитку. Саме з цього приводу сьогодні було Проведено засідання команди психолого-педагогічного супроводу дитини у Шишлівському ліцеї.

Разом з в.о директорки Інклюзивно-ресурсного центру Холмківської сільської ради були обговорені питання щодо розробки та реалізації Індивідуальної програми розвитку дитини, визначені шляхи ефективної взаємодії усіх учасників навчального процесу.

Дякуємо за співпрацю та підтримку,рухаємося вперед!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора