A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Екомарафон до Всесвітнього дня Землі

Дата: 25.04.2024 14:01
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

22 квітня - Всесвітній День Землі, день, коли ми відзначаємо важливість природи та її охорони. У цей особливий день, заклади освіти Холмківської громади об'єдналися, щоб провести екомарафони та взяти участь у різноманітних заходах, спрямованих на підвищення екологічної свідомості. Подивімось, як наш екомарафон пройшов і які результати ми досягли.

Фото без опису

Перед проведенням екомарафону, учні та вчителі наших закладів освіти активно мобілізувалися: створили команди, розробили план роботи та розпочали підготовку до різноманітних заходів. Кожен охочий зміг обрати собі роль у прибиранні територій, проведенні лекцій, створенні екологічних проєктів чи участі у тематичних конкурсах.

В рамках екомарафону, учасники освітнього процесу активно займалися прибиранням своїх закладів та їх навколишніх територій. Учні та вчителі спільно прибрали сміття, висадили нові дерева та організували різноманітні спортивні марафони. Крім того, були проведені відкриті лекції та дискусії щодо проблем забруднення довкілля та шляхів їх вирішення.

Фото без опису

Екомарафон до Всесвітнього Дня Землі у нашій громаді став великим успіхом. Ми не лише прибрали свою територію та провели освітні заходи, але й надихнули наших учасників до подальших дій у сфері екології. Цей день нагадав нам про важливість нашої планети та нашої ролі в її збереженні. Нехай наші зусилля в екологічній освіті продовжуються й далі, а кожен день буде днем, коли ми працюємо для кращого майбутнього нашої Землі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора