A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Волонтеримо для наших Героїв

Дата: 20.02.2024 09:43
Кількість переглядів: 72

20 лютого українці вшановують Героїв Небесної Сотні. Десять років тому перші сміливці пожертвували своїм життям заради свободи в Україні. Війна триває і  щодня тисячі героїв борються за незалежність Української держави.  "Просто пам’ятати про подвиг героїв мало - потрібно діяти" - це гасло невтомних учнів та вчителів - волонтерів закладів освіти Холмківської громади.

Сторожницький ліцей:

"Учнівський актив вирішив провести благодійну акцію, зібрати кошти та закупити для поранених військових фрукти. Але, звично для нашого колективу, грошей виявилось більше, ніж ми загадували. Крім того, мама нашої учениці Злати Жганич привезла два ящики чудових яблук, а вчителі спекли тістечка. Всі ці продукти, а ще домашню консервацію, ми завезли у військовий госпіталь. А гроші, шість тисяч гривень, вирішили віддати на дрони для Рух підтримки закарпатських військових. У офісі Руху для наших дівчат – Юлі Костик, Ніки Шикули, Лілі Ганусин, провели екскурсію. Розповіли, чим займаються волонтери. А потім Володимир Суран продемонстрував нам зразки дронів, які виробляють за ініціативи Руху. Ось так, несподівано для себе, ми зібрали коштів на половину дрона, як пожартував пан Володимир." 

Концівський ліцей:

"Лише вчора ми відкрили збір коштів на ремонт бойового автомобіля для 101-ї бригади, в якій служить батько однієї з учениць ліцею, а вже сьогодні черга учнів та вчителів, які бажають вкинути гроші в патріотичну скриньку. Сьогодні ми вже не вперше зробили ще одну корисну і приємну справу - наліпили вареників з сиром і картоплею та насмажили дуже смачних млинців для поранених бійців, що проходять лікування в Ужгородській міській багатопрофільній клінічній лікарні."

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора