A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Інвестиція в освіту – учні Холмківської громади отримали шкільний автобус

Дата: 02.11.2023 13:09
Кількість переглядів: 391

Шишлівський ліцей отримав подарунок, який став джерелом радості для всієї шкільної спільноти. Завдяки спільним зусиллям Холмківської сільської ради та департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА ліцей отримав шкільний автобус на умовах співфінансування: 50% вартості профінансовано з державного бюджету та 50% коштів залучено з бюджету сільської ради. Це значуща інвестиція в освіту та забезпечення безпечного та комфортного транспорту для учнів.

Важливо підкреслити, що такий крок не тільки покращує якість освіти в громаді, але й забезпечує безпеку учнів під час їхнього перевезення до та з ліцею - новий автобус відповідає всім сучасним стандартам безпеки та технічного обслуговування, забезпечить надійний рух та захист пасажирів усіх вікових категорій.

Представники Шишлівського ліцею висловлюють  вдячність за підтримку та співпрацю в реалізації цього проекту відділу освіти та Холмківській сільській раді, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА, Закарпатській ОВА та Закарпатській обласній раді.


« повернутися

Вхід для адміністратора