A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Візит в Сторожницький ліцей

Дата: 14.10.2023 19:31
Кількість переглядів: 50

21 вересня 2023 року фахівці ІРЦ провели урок в Сторожницькому ліцеї на тему "Онлайн безпека дітей з особивими освітніми потребами". Ми познайомились з учнями ближче; урок пройшов цікаво, був активний зворотний зв'язок, що ще раз підтверджує актуальність даної теми.

З розвитком технологій та доступністю інтернету діти стають все більш активними користувачами цього середовища. Однак разом з безліччю можливостей, які надає інтернет, з’являються й загрози для безпеки дітей. Важливо думати про безпеку дітей в онлайні, оскільки вірогідність потрапляння дітей у небезпечну ситуацію зростає відповідно до того, наскільки вони активні в інтернеті. Правильне виховання та навчання дітей безпечному користуванню інтернетом є надзвичайно важливою запорукою їхньої безпеки та захисту від потенційних загроз.

Особливо вразливою категорією до викликів у мережі є діти з особливими потребами. Тому важливо дотримуватися певних правил та стратегій для захисту їх онлайн-безпеки. У цьому контексті особлива увага має бути приділена різноманітним інструментам та технологіям, які можуть допомогти створити умови для безпеки дітей з особливими потребами в онлайн-середовищі.


« повернутися

Вхід для адміністратора