A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Серпнева конференція 2023

Дата: 31.08.2023 09:14
Кількість переглядів: 185

    Напередодні нового навчального року педагоги Холмківської громади зустрілися на традиційній серпневій конференції.


    У першій частині конференції - на розширеному засіданні колегії відділу освіти - директорів, заступників, педагогів-організаторів вітала з початком нового навчального року та окреслила основні цілі освітньої галузі голова Холмківської сільської ради Тетяна Вачиля.
    Начальник відділу освіти Павло Сливка підсумував результати роботи відділу у 2022/2023 н.р. та окреслив основні плани та завдання на 2023/2024 н.р.: безпека учасників освітнього процесу, продовження роботи над покращенням матеріально-технічної бази закладів, забезпечення харчування та підвезення учнів до закладів освіти.
    Про підсумки оздоровлення, здобутки учнів у 2022/2023 н.р. доповіла Олена Ганич, заступник начальника відділу. Спеціалісти відділу Анжеліка Корниляк та Неля Пиленко говорили про атестацію педагогічних працівників за новим Положенням та про методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.


    Також було розглянуто ряд робочих питань: продовження роботи з електронним документообігом, структура 2023/2024 н.р., підвищення кваліфікації педагогів, забезпечення освіти осіб з ООП, медогляди педагогів та здобувачів освіти, впровадження  педагогічної інтернатури.
Особливу увагу було зосереджено на посиленні національно-патріотичного напряму в освітньому процесі - і, за доброю традицією, вирішили на 1 вересня відмовитися від квітів та запропонувалипровести в школах акцію "Зараз - дрон, потім - квіти".


Друга частина серпневої конференції була проведена у форматі секційних засідань педагогів ЗЗСО та ЗДО. У рамках співпраці з ЦПРПП м. Ужгород, директор Ірина Даньків, консультанти центру підготували методичні рекомендації з вивчення окремих предметів у новому навчальному році, особливості роботи у 6 класі НУШ, ділилися власним досвідом та напрацюваннями, відповідали на питання колег.
Приємні емоції від довгоочікуваної зустрічі з колегами, можливість очного спілкування - чудовий заряд енергії на новий навчальний рік!
Переможемо!


« повернутися

Вхід для адміністратора