A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Підводимо підсумки літнього відпочинку

Дата: 10.07.2023 13:52
Кількість переглядів: 205

У закладах освіти Холмківської сільської ради з 19.06.2023 по 06.07.2023 року працювали пришкільні відпочинкові табори:

  • «Промінчик», на базі Концівського ліцею

  • «Сонячна країна», на базі Коритнянського ліцею

  • «Радість», на базі Холмківської гімназії

  • «Веселкове дитинство», на базі Сторожницького ліцею

  • «Колібрі», на базі Шишлівського ліцею.

Для змістовного дозвілля дітей були організовані екскурсії в Закарпатський музей народної архітектури та побуту, замок «Паланок» (м. Мукачево), до дітей в гості приїздив ляльковий театр «Бавка» з виставою, учні відвідували кінотеатр, обласну дитячу бібліотеку, проводилися різні тематичні дні: день природи, день квітів, день бантика та краватки, день талантів, день спорту та здоров’я, день казки тощо.

З метою підвищення рівня володіння словацькою, угорською, англійською та українською мовами протягом відпочинкової кампанії було організовано роботу мовних груп, де школярі мали змогу розкрити свої здібності та практично застосовувати знання з мов, отриманих протягом навчального року.

Працівники табору формували  у дітей позитивну мотивацію  на здоровий спосіб життя, забезпечили їм систематичні заняття фізичною культурою на свіжому повітрі, були організовані поїздки в  термально-рекреаційний комплекс «Гармонія», с. Минай.

Кожний день перебування дітей у таборі був наповнений корисними та цікавими заняттями, іграми та веселощами, учні мали змогу не тільки гарно відпочити, але і вивчити щось нове.

Бажаємо гарного літнього відпочинку та до зустрічі у новому навчальному році!


« повернутися

Вхід для адміністратора