A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

"Свято випускника" у Холмківській громаді

Дата: 30.06.2023 20:32
Кількість переглядів: 115

Сьогодні у будинку культури села Сторожниця було гамірно та велелюдно - Холмківська громада проводжала у доросле життя одинадцятикласників. «Свято випускника» для всіх учнів закладів загальної середньої освіти Холмківської сільської ради проводилося вперше і було однією із найочікуваніших подій для 80 випускників 2022-2023 навчального року. Вітали учнів та їх батьків Тетяна ВАЧИЛЯ, сільський голова та Павло СЛИВКА, начальник відділу освіти.

Звичайно, головним елементом свята було  вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти та нагород за високі досягнення – цьогоріч учениця Сторожницького ліцею Сливка Домініка отримала відзнаку «Золота медаль».


 

Крім випускників, на святі були присутні учні – переможці та призери обласних етапів конкурсів, олімпіад які, відповідно до програми «Обдаровані діти», вже другий рік поспіль відзначаються преміями. Олена ГАНИЧ, заступник начальника відділу освіти, вручила юним талантам 16 сертифікатів на отримання грошової винагороди у розмірі від 1000 до  10000 гривень.

Серед нагороджених були і випускники шкіл, які за результатами складання Національного мультипредметного  тесту у 2023 році отримали високі результати.

Подяки для відділу освіти Холмківської сільської ради та усіх закладів освіти сьогодні вручили представники благодійного фонду «Щастя в долонях. Закарпаття». Волонтери дякували учням, батькам та колективам шкіл і садочків за систематичну допомогу військовим: збір коштів, продуктів харчування, одягу, предметів першої необхідності та медикаментів, дитячих листів та малюнків. 

Педагоги-початківці були теж у центрі уваги на сьогоднішньому святі, адже Холмківська громада  вперше у регіоні запровадила програму «Молодий педагог», метою якої є підтримка та стимулювання молодих фахівців до роботи в закладах освіти.

Відповідно до програми фінансову підтримку у розмірі 40000 гривень отримали 24 педагогічні працівники шкіл та садочків

Настрій та святкову атмосферу забезпечили учасникам свята учні Концівського, Шишлівського, Коритнянського та Сторожницького ліцеїв: запальні танці, патріотичні пісні та, звичайно, прощальний вальс від випускників.

Червоною ниткою проходили під час свята слова вдячності Захисникам та Захисницям України, вшанування пам’яті тих, хто поклав своє життя за мир та свободу на нашій землі.


« повернутися

Вхід для адміністратора