A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Вітаємо із закінченням 2022/2023 навчального року!

Дата: 16.06.2023 15:39
Кількість переглядів: 130

Шановні учні та вчителі!

Відділ освіти Холмківської сільської ради вас із закінченням навчального року! Сьогодні ми з радістю завершуємо цей важливий етап нашого спільного шляху, наповненого знаннями, викликами та досягненнями.

Знаючи, що Україна зазнає випробування через нинішні воєнні події, ми хочемо висловити свою підтримку та співчуття всім, хто стикається з цим складним періодом.

Учні - ви показали великий рівень самодисципліни, терпіння та наполегливості протягом усього року. Ваше натхнення та бажання вчитися є джерелом постійного розвитку і прогресу. Ви пройшли важливий етап у своєму житті, здобуваючи не лише знання, а й цінність самоосвіти та формування своєї особистості. Ви - наша майбутня країна, і ми пишаємось вами.

Вчителі - ваше покликання - це не лише передавати знання, а й надихати, виховувати і розкривати потенціал кожної дитини. Ваша праця є визначальною і важливою, ви маєте неповторні підходи до кожного учня, надаючи їм можливість рости і розвиватися. Ви - справжні герої, і ваш внесок у майбутнє нашої країни непереоцінений.

Нехай літні канікули принесуть вам заслужених відпочинок, радість і нові враження. Зберігайте свою цікавість до світу, постійно розширюйте горизонти й нехай кожен день буде заповнений натхненням і великими здобутками.

Вітаємо вас із закінченням навчального року! Нехай майбутнє приносить вам незліченні можливості, радість і успіхи.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора