A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Проведено І етап гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 24.05.2023 09:32
Кількість переглядів: 83

В умовах збройної агресії росії проти України патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним. Однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи є гра «Сокіл» («Джура»).

19 травня 2023 року на базі Шишлівського ліцею для участі у І етапі гри зібралися юні патріоти Холмківської громади - 4 рої середньої вікової категорії (11 – 14 років): рій  «Соколята» Концівського ліцею, рій «Джури» Коритнянського ліцею, рій «Соколи» Сторожницького ліцею та рій «Азовці» Шишлівського ліцею.

З вітальним словом виступила заступник сільського голови Ольга Лазорик та в.о. начальника відділу освіти Павло Сливка,  які поінформували про порядок проведення гри та побажали учасникам успіхів у змаганнях та нових перемог у житті. Команди-рої взяли участь у конкурсах «Впоряд» (виконання стройових прийомів повним складом рою по команді ройового командира, проходження рою повним складом у колоні по двоє з виконанням маршової пісні), «Рятівник», визначення азимута, змагання бійців (перетягування канату, човниковий біг, метання м’ячів, перенесення пораненого тощо), «Відун» (конкурс на знання історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України). Крім запропонованих змагань, кожен рій звітував про «Добре діло» - волонтерські акції, у яких учасники рою брали участь чи організовували протягом навчального року.

За результатами конкурсів переможцем І етапу Гри став рій «Джури» Коритнянського ліцею. Приємною винагородою для всіх учасників стали запрошення на перегляд футбольного матчу за участі ФК «Минай», а рій-переможець додатково отримав можливість безкоштовно відвідати басейни термально-оздоровчого комплексу  «Гармонія».

Щиро вітаємо переможців та учасників І етапу Гри «Сокіл» («Джура»)!

До нових перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора