A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Перша Психологічна допомога для дітей

Дата: 08.02.2023 09:26
Кількість переглядів: 186

7 лютого 2023 року в рамках програми психологічної допомоги ГО «Проліска» у співпраці з Відділом освіти Холмківської сільської ради на базі Коритнянського ліцею відбувся тренінг для освітян під назвою «Перша Психологічна допомога для дітей».

Фото без опису

В тренінгу взяли участь заступники директорів з виховної роботи, психологи, педагоги усіх навчальних закладів та вихователі ЗДО Холмківської територіальної громади.Фото без опису

Зустріч була присвячена важливим і актуальним аспектам у боротьбі зі стресом. Розпізнати стрес у дитини та надати їй першу психологічну допомогу – ось на що було звернено найбільше уваги під час тренінгу. Якщо в довоєнний період ця теми була частіше в центрі уваги психологів, то в сучасних реаліях кожному педагогу та вихователю варто бути обізнаним як взаємодіяти та як реагувати в стресових ситуаціях. При цьому важливо пам’ятати, що звичайна людська підтримка та прийняття здатні чудово допомогти в такі непрості моменти життя.

Фото без опису

Фото без опису

По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати. Відділ освіти Холмківської сільської ради та всі учасники висловлюють щиру подяку ГО «Проліска» за змістовний, цікавий та пізнавальний тренінг.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора