A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Перша Психологічна допомога для дітей

Дата: 08.02.2023 09:26
Кількість переглядів: 138

7 лютого 2023 року в рамках програми психологічної допомоги ГО «Проліска» у співпраці з Відділом освіти Холмківської сільської ради на базі Коритнянського ліцею відбувся тренінг для освітян під назвою «Перша Психологічна допомога для дітей».

В тренінгу взяли участь заступники директорів з виховної роботи, психологи, педагоги усіх навчальних закладів та вихователі ЗДО Холмківської територіальної громади.

Зустріч була присвячена важливим і актуальним аспектам у боротьбі зі стресом. Розпізнати стрес у дитини та надати їй першу психологічну допомогу – ось на що було звернено найбільше уваги під час тренінгу. Якщо в довоєнний період ця теми була частіше в центрі уваги психологів, то в сучасних реаліях кожному педагогу та вихователю варто бути обізнаним як взаємодіяти та як реагувати в стресових ситуаціях. При цьому важливо пам’ятати, що звичайна людська підтримка та прийняття здатні чудово допомогти в такі непрості моменти життя.

По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати. Відділ освіти Холмківської сільської ради та всі учасники висловлюють щиру подяку ГО «Проліска» за змістовний, цікавий та пізнавальний тренінг.


« повернутися

Вхід для адміністратора