A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Внутрішня система забезпечення якості освіти

Дата: 17.11.2022 10:43
Кількість переглядів: 334

Відповідно до плану роботи відділу освіти Холмківської сільської ради 16 листопада 2022 року на базі Сторожницького ліцею відбулася нарада директорів та заступників з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти.

Основним питанням порядку денного було дотримання керівниками закладів освіти Закону України «Про освіту» в частині забезпечення функціонування ВСЗЯО.

В.о. заступника начальника відділу освіти Ганич Олена Василівна проаналізувала стан впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти у підпорядкованих закладах. Із позитивного:

- у всіх ЗЗСО розпочато роботу над впровадженням ВСЗЯО;

- в Сторожницькому ліцеї ВСЗЯО функціонує вже четвертий рік, є вагомі напрацювання, колектив постійно вдосконалює свою роботу у цьому напрямку.

В той же час робота над системою якості освіти більшості закладів знаходиться на початковому етапі та має переважно декларативний характер. Олена Василівна наголосила на необхідності повноцінного функціонування ВСЗЯО у всіх закладах та запросила присутніх до активної учаті у практичній частині наради.
Заступник директора з НВР Сторожницького ліцею Василишина Оксана Степанівна ознайомила колег з ВСЗЯО закладу та надала практичні рекомендації у форматі "запитанння-відповідь".

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора