A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

День працівників освіти 2022

Дата: 30.09.2022 11:18
Кількість переглядів: 484

Професійне свято сьогодні відзначають освітяни Холмківської громади. Урочистий концерт до Дня працівника освіти відбувся у Сторожницькому будинку культури.

З вітальним словом до педагогів звернулася очільниця Холмківської громади Тетяна Вачиля, відзначила, що саме педагоги, учителі, вихователі, наставники відкривають юним світ знань, навчають жити за принципом добра і совісті, допомагають знайти своє місце в житті, подякувала за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Окремі слова подяки Тетяна Юріївна висловила освітянам громади за турботу та теплий прийом внутрішньо переміщених осіб – вимушених переселенців, які знайшли прихисток у закладах освіти громади у складний воєнний час.

Виконувач обов’язків начальника відділу освіти Павло Сливка відмітив, що в громаді працює 11 закладів освіти в яких навчається 1300 учнів та понад 200 вихованців ЗДО. Від початку війни школи та садочки приймають і дітей переміщених з районів бойових дій. Павло Петрович подякував всім освітянам за мудрість, душевну теплоту і щедрість та побажав миру, здоров’я, терпіння та успіху у нелегкій щоденній освітянській праці.

За багаторічну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей, молоді та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти кращих педагогів громади було нагороджено грамотами.

 

Олена Ганич, в.о. заступника начальника відділу освіти, презентувала старт програми «Обдаровані діти», яку розроблено відділом освіти у співпраці з депутатами Холмківської сілської ради. Відповідно до цієї Програми за підсумками 2021-2022 навчального року 5 учнів отримали сертифікати на отримання грошової винагороди. 

Вітали та піднімали настрій освітян учні закладів освіти громади, які під керівництвом своїх наставників підготували різноманітні виступи: вірші, пісні, музичні вітання та сценки з учительського життя. Організацію концертної програми здійснили працівники відділу культури Холмківської сільської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора