A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Звіт про матеріально-технічне забезпечення Сторожницького ліцею за 2021р.

Дата: 15.12.2021 12:56
Кількість переглядів: 237

У  2021 н.р. для покращення матеріально-технічної бази та покращення естетичного оформлення навчальних приміщень було проведено косметичний ремонт у приміщеннях  10 класу, 2 класу, кабінету директора. Зроблено санітарний ремонт підсобних приміщень їдальні, вбиралень. 

        За  кошти виділені відділом освіти Холмківської сільської ради  було придбано матеріали для поточного ремонту  та інструменти для обслуговування приміщень ліцею, прилеглої території.

        Отримано для першого класу парти та стільці, комплект мультимедійного обладнання (проектор, маркерна дошка), ноутбук, дидактичні матеріали (комплект для навчання грамоти учнів початкових класів, набір наочно- дидактичних матеріалів з іноземної мови (англійська мова), набір моделей геометричних фігур та тіл, демонстративний набір цифр і знаків на магнітах, килимок-конструктор з пазлів, настільна модель механічного годинника, лупа шкільна, глобус фізичний, терези з набором важків, набір грошових знаків, мікроскоп дитячий, набір таблиць до основних розділів граматичного матеріалу (для 1 класу), набір плакатів «Земля, нежива природа, жива природа, охорона природи, працю людей», пісочниця з підсвіткою з наповнювачем. 

          Для  4 класу отримано інтерактивну дошку INTBOARD. 

         Отримано:  БФП А4 ч/б  та БФП А4 кольоровий, насосну станцію  для покращення циркуляції води в системі опалення, миючі дезінфікуючі засоби та одноразові маски, паперові рушники, журнали ведення обліку для педагогів та працівників закладу, посуд для шкільної  їдальні (чашки), папір офісний, шкільну крейду.


« повернутися

Вхід для адміністратора