A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Співпраця громади з Державною міграційною службою

Дата: 29.04.2021 18:04
Кількість переглядів: 312

ПЕРШОЧЕРГОВЕ

ОФОРМЛЕННЯ ID-ПАСПОРТА ДЛЯ УЧНІВ

 

Сьогодні за ініціативою керівника Ужгородського районного відділу Державної міграційної служби України в Закарпатській області Костянтина КАЛАБІГИ відбулася спільна нарада з головою Холмківської територіальної громади Тетяною ВАЧИЛЕЮ  та начальником відділу освіти  Холмківської територіальної громади Павлом Сливкою.

Предметом зустрічі було питання координації зусиль щодо забезпечення своєчасного та якісного документування учнів навчальних закладів району паспортом громадянина України у формі ID-картки. Адже без цього документа участь у ЗНО молодої людини є не можливою.

Як відомо, паспорт громадянина України є обов’язковим документом з 14 років. Оформити сучасний електронний паспорт молоді люди можуть в рамках ДНЯ ШКОЛИ, які є в робочому графіку територіального підрозділу Ужгородського РВ ГУ ДМС України в Закарпатській області.

Цей день започатковано в службі вже декілька років, аби молоді люди мали можливість скористатися правом ПЕРШОЧЕРГОВОЇ подачі документів на оформлення внутрішнього паспорта.

Групи школярів формуватимуться дирекціями відповідних навчальних закладів.

Перелік необхідних документів для оформлення ID-картки:

  1. Свідоцтво про народження
  2. Внутрішні паспорти батьків
  3. Ідентифікаційний код
  4. Довідка про реєстрацію місця проживання

Послуга вперше надається виключно за місцем реєстрації та є для юних громадян БЕЗКОШТОВНОЮ.

Для оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна звернутись до Ужгородського РВ ГУ ДМС України в Закарпатській області за адресою: вул. Шевченка, 60, с. Кінчеш, Ужгородського району, Закарпатської області.

Контактні дані: тел: (0312) 73-40-22

веб-сайт: https://dmsu.gov.ua/zakarpattia/pidrozdily.html

За матеріалами сайту Холмківської ТГ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора