A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Новини

День Конституції України

28 червня – День Конституції України, тому сьогодні всі заходи в пришкільних таборах Холмківської сільської ради були присвячені цій знаменній події. Протягом дня лунали патріотичні пісні, діти проходили різні тематичні квести, відгадували загадки, закріпляли знання про Конституцію та вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих за Україну.

17:44 28.06.2023

Літній відпочинок стартував!

Сьогодні у Холмківській громаді відбулася захоплююча подія – почали свою роботу 5 пришкільних таборів відпочинку для 250 дітей. Це ще один напрямок розвитку дитячої інфраструктури та забезпечення цікавого та корисного літнього відпочинку для маленьких мешканців громади.

16:08 19.06.2023

Свято у "Країні Дитинства"

Цьогоріч свято Міжнародного дня захисту дітей в нашій країні відзначається в умовах воєнного стану. Для українських дітей свято має особливе значення. Адже війна забрала у них дитинство, позбавила захищеності, безпеки, батьків… Діти вмить подорослішали, відчули усю несправедливість світу, коли країна-терорист позбавляє майбутнього тебе, твою родину і рідну країну. Дуже хочеться, щоб у житті кожної дитини були лише сонячні, радісні дні, а війна, окупація, міни - це усе було несправжнім, віддзеркаленим у кіно, книгах….Щоб ніколи у реальному житті не було війни. Аби трохи розрадити наших діточок, відділом освіти Холмківської сільської ради для дітей громади 31.05.2023 року було організовано свято "Країна Дитинства" , що складалось з безлічі пазлів-заходів та тематичних цікавинок.

18:50 31.05.2023

Проведено І етап гри "Сокіл" ("Джура")

В умовах збройної агресії росії проти України патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним. Однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи є гра «Сокіл» («Джура»).

09:32 24.05.2023

Безпечне освітнє середовище

10-12 травня у Києві працювала  фокус-група директорів шкіл та представників органів місцевого самоврядування з різних куточків країни. Холмківську громаду у проєкті «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується громадською організацією «Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe у співпраці зі Службою освітнього омбудсмена, представляла Олена Ганич, в.о. заступника начальника відділу освіти. Метою нетворкінгової події було визначення реальних потреб громад для забезпечення фізичної, інформаційної та психологічної безпеки освітнього середовища.  Учасники й учасниці ділились досвідом своїх регіонів, дізнались більше про умови, у яких перебувають заклади загальної середньої освіти на окупованих, деокупованих та відносно безпечних територіях.

15:42 15.05.2023

Увага! Змінено електронну адресу!

Відділ освіти Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області повідомляє про зміну електронної пошти на osvita_holmok@ukr.net

10:54 06.04.2023

Вхід для адміністратора