A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2021 16:35
Кількість переглядів: 416

«Про підсумки роботи закладів освіти Холмківської територіальної громади у 2020-2021 навчальному році та основні завдання на 2021-2022 навчальний рік»  під такою назвою 30.08.2021 року на базі Шишлівського ліцею відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Холмківської громади.

Участь у конференції взяли Тетяна ВАЧИЛЯ, сільський голова, Ольга ЛАЗОРИК, заступник сільського голови, спеціалісти відділу освіти, керівники закладів освіти.

У вступному слові пані Тетяна привітала присутніх з 30 річницею Незалежності України та початком нового навчального року. Очільниця громади побажала наснаги, здоров’я педагогам, та запевнила, що  сфері освіти Холмківської громади буде і надалі приділятися належна увага. У планах громади покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, поточні ремонти, реконструкції, будівництво нових приміщень, піклування про працівників закладів та про здобувачів освіти.

Сливка Павло Петрович, в.о. начальника відділу освіти у своєму виступі підвів підсумки роботи закладів освіти Холмківської територіальної громади у 2020-2021 навчальному році та окреслив основні завдання на 2021-2022 навчальний рік. Серед першочергових завдань було визначено перехід до нових  норм організації харчування здобувачів освіти, підвищення якості освітніх послуг у закладах освіти громади.

Особливу увагу керівники громади зосередили на питанні вакцинації працівників та роботі закладів освіти в умовах пандемії коронавірусної хвороби.

Продовженням конференції стали секційні засідання педагогічних працівників, участь  у яких взяло понад 100 педагогів. Під час роботи секцій було розглянуто методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу та викладання предметів у новому навчальному році. Також вчителі,  у форматі круглого столу, ділилися досвідом роботи за технологіями дистанційного навчання, новинками методичної літератури, навчальних платформ тощо.

Відділ освіти висловлює подяку адміністрації та колективу Шишлівського ліцею за організацію та проведення конференції, а також щиро вдячний учителям, які були модераторами секційних засідань педагогів.


« повернутися

Вхід для адміністратора