A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Фасилітація освітніх технологій у дії

Дата: 04.06.2021 18:28
Кількість переглядів: 500

Сьогодні на Ужгородщині, а саме у смт. Великий Березний, відбулася неординарна освітянська подія - (не) конференція міні-EdCamp Velykyi Bereznyi "Фасилітація освітніх технологій у дії".
Серед понад 170 учасників з різних куточків України та Закарпаття були і представники Холмківської громади: в.о.заступника начальника відділу освіти Ганич О.В., в.о.головного спеціаліста Шкриба В.С. та педагог-організатор Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ласько Н.Ф.
Насичена програма (не) конференції, інтерактивний формат проведення, креативні, досвідчені, цікаві експерти та експертки, широкий вибір тем на експертних панелях - все це забезпечило максимальний позитивний ефект обміну досвідом. Так званий "довгий хвіст" EdCamp, реалізація нових ідей, співробітництво та партнерство з новими колегами, неформальне підвищення кваліфікації - основний результат таких подій.
Дякуємо Великоберезнянському ЦПРП та його керівниці Савко Оксані Володимирівні  за запрошення та високий рівень організації (не) конференції міні-EdCamp Velykyi Bereznyi.


« повернутися

Вхід для адміністратора