A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Холмківської сільської ради
Ужгородського району Закарпатської області

Євроклуб 3

Дата: 28.04.2021 16:04
Кількість переглядів: 308

27 квітня 2021 року школярі Холмківської громади взяли участь у Всеукраїнському вебінарі «Євроклуб 3», який організувала професор, доктор соціологічних наук Житомирського інституту післядипломної педагогічної освіти Олена Дікова – Фаворська. Олена Михайлівна 25 років співпрацює з європейськими громадськими організаціями, залучає українських школярів та студентів до відзначення Дня Європи  в Україні.

Учасники проєкту – учні Концівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник Опаленик В.Ю.), Коритнянського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник Петканич М.Ф.), Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Ласько Н.Ф.) під час вебінару ознайомилися з поняттям європейських цінностей та отримали  домашнє завдання – різними способами проілюструвати одну із європейських цінностей. Свої роботи команди будуть презентувати 9 травня, в рамках відзначення Дня Європи, також заплановано зустріч вчителів-координаторів проєкту із представниками Євросоюзу.

Участь у таких проєктах дає можливість  учням дізнатися багато цікавої інформації про наших сусідів-європейців, про їхні цінності та усвідомити, що майбутнє нашої країни нерозривно пов’язане з Європою і залежить від цінностей кожного громадянина України.


« повернутися

Вхід для адміністратора